Over Ment Kuiper, de Marketing Coach

Aangenaam, ik ben Ment Kuiper. Als bedrijfskundige en marketeer, vind ik het ontzettend leuk en interessant om te kijken wat het vakgebied ons vandaag de dag brengt. Ik zie mijn vak als een ware hobby. Daarom verdiep ik mij graag in allerlei vraagstukken rondom communicatie en klantgerichtheid. Ik doe dat vanuit mijn kennis, inzicht en ervaring en help je daar graag bij.

Mijn persoonlijke droom is om in Nederland het marketing- en communicatiedenken naar een hoger niveau te brengen. Om dit te bereiken heb ik de verenigingen DeMeter (DDMA) en Platform voor Innovatieve Marketing (PIM) opgericht. Verder ben ik bij onder andere het NIMA en Thuiswinkel.org betrokken geweest bij het ontwikkelen van competenties. Jaarlijks schrijf ik Digital Insights waarin ik de trends en ontwikkelingen op basis van mijn inzichten vertaal naar praktische handvatten. Daarnaast heb ik in 2019 mijn boek uitgebracht; Marketingplan op 1 A4. Hierin heb ik mijn kennis en ervaringen gebundeld.

Naast mijn werk voor diverse ‘eigen’ opdrachtgevers, begeleid en coach ik al langere tijd mensen uit het bedrijfsleven. Allereerst natuurlijk onze eigen Digital Young Professionals van SchaalX. Daarnaast begeleid ik de deelnemers van de NextAcademy, waarvan ik zelf bedenker en ontwikkelaar ben.

Ment Kuiper

Weten wat ik voor jou kan betekenen?

Een kleine greep aan uitspraken van mensen ik heb geholpen

Heldere uitleg. Laat je direct nadenken over je vraagstelling. Enthousiast en duidelijk.

Mara Snel,

Duidelijk, snel, leuk, ontspannend, kritisch en informatief.

Stefan Pijper,

Ment Kuiper weet de stof op een gedreven en luchtige manier te brengen met veel voorbeelden uit de praktijk.

Bob Veldhoven,

Super waardevolle dag!!! intensief, leuk, praktisch, maatwerk.

Annet van Vulpen,

Direct contact met mij opnemen?

Vul dan onderstaand contactformulier in en dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.